CRM dat ontworpen is om aan jouw behoeften te voldoen

Probeer 14 dagen gratis

Binnen enkele minuten ingericht

Tribe CRM is visueel, gemakkelijk en intuïtief zodat je gelijk aan de slag kunt. Richt binnen enkele minuten je eigen verkoopproces in of creëer een nieuwe activiteit met een eigen workflow. Maak meerdere verkooppijplijnen en geef zelf namen aan de fases.

 

Binnen enkele minuten ingericht

Data wordt een goudmijn: inzichtelijk en overzichtelijk

Bepaal naast de standaardvelden nog meer kenmerken die je bij je relaties wilt verzamelen om de beste basis te leggen onder jouw bedrijfsprocessen.

Ontdek het zelf test gratis.
Data wordt een goudmijn inzichtelijk en overzichtelijk

Visualiseer je werk met dashboards

In Tribe zijn dashboards met widgets het uitgangspunt. Denk aan een verkoopdashboard; creëer je eigen overzichtelijk dashboard of deel het met je collega’s. Transformeer de data van klanten, verkoop, facturatie of projecten in de vorm zoals jij het graag ziet. Blader door de bibliotheek waar je toegang hebt tot aangepaste kalenderweergaven, widgets, en andere hulpmiddelen om je bedrijf een efficiëntie boost te geven.

 

Visualiseer je werk met dashboards

Creëer je eigen klantportalen

Nodig je klanten uit om samen te werken in één online omgeving. Geef je klanten inzicht en overzicht. Denk bijvoorbeeld aan klantenservice, facturen en offertes.

 

Werk samen met je klanten in een klantportaal

Onze klanten zijn onze grootste trots

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Wij bouwden wat jullie vroegen

Met Tribe CRM leveren we een gebruiksvriendelijk, intelligent en intuïtief alles-in-eén platvorm. Dit stelt KMO-professionals in staat in realtime samen te werken met hun teams, terwijl ze de vrijheid hebben standaardmodules met slechts een paar klikken aan te passen. Wat nog beter is, ze kunnen hun eigen modules creëren zonder ook maar één regel code te schrijven dankzij een unieke architectuur.

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

CRM team CRM team

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

Veel aspecten van de klantreis zijn voor KMO’s complexer of repetitiever geworden. Met betere processen en vooral de automatisering van manuele taken & workflows, kunt de efficiëntie van uw teams verhogen en tegelijkertijd een uitzonderlijke klantbeleving garanderen.

Verhoog uw productiviteit aanzienlijk en blijf een stap voor op uw concurrenten!