Verhoog je effectiviteit met Tribe CRM

Probeer 14 dagen gratis

Supportvragen van klanten worden automatisch tickets

Als klanten een e-mail sturen naar een  e-mailadres voor het leveren van support  dan zorgt Tribe dat er een ticket met een opvolgtaak aangemaakt wordt voor de juiste medewerker en dat de klant een ontvangstbericht krijgt met een uniek ticketnummer. Dit zorgt er voor dat je efficiënt vragen van klanten kunt opvolgen.

Support vragen worden automatisch tickets

Klantenservice leveren vanuit Tribe CRM: 360-graden overzicht

Met Tribe is je klantenservice volledig geïntegreerd in je CRM systeem. Je bent dus altijd op de hoogte van het complete verhaal of dat nu vanuit sales, management of klantenservice is. Hierdoor neem je altijd de beste beslissingen.

14 dagen gratis testen.
360 graden klantbeeld

Overzichtelijk support dashboards

Je krijgt een helder overzicht op je hoeveelheid tickets per medewerker, per team, per onderwerp en productgroep. Signaleer eventuele problemen door scherp in de gaten te houden wat er speelt bij de klant.

Overzichtelijke support dashboards

Automatiseer met een paar clicks je klantenservice

Automatiseer je eigen slimme processen om tijd te besparen op handmatige taken. Richt bijvoorbeeld in welke tickets automatisch worden aangemaakt bij de eerste- of de tweede lijn medewerkers. Stel slimme alerts in om op de hoogte te blijven.

Automatiseer met een paar kliks je klantenservice

Klantportaal

Nodig je klant uit voor een eigen portaal. Tickets, bijbehorende e-mails en notities kunnen zichtbaar worden in dat klantportaal waardoor je ook aan je klanten inzicht en overzicht biedt.

Werk samen met je klanten in een klantportaal

Onze klanten zijn onze grootste trots

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Wij bouwden wat jullie vroegen

Met Tribe CRM leveren we een gebruiksvriendelijk, intelligent en intuïtief alles-in-eén platvorm. Dit stelt KMO-professionals in staat in realtime samen te werken met hun teams, terwijl ze de vrijheid hebben standaardmodules met slechts een paar klikken aan te passen. Wat nog beter is, ze kunnen hun eigen modules creëren zonder ook maar één regel code te schrijven dankzij een unieke architectuur.

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

CRM team CRM team

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

Veel aspecten van de klantreis zijn voor KMO’s complexer of repetitiever geworden. Met betere processen en vooral de automatisering van manuele taken & workflows, kunt de efficiëntie van uw teams verhogen en tegelijkertijd een uitzonderlijke klantbeleving garanderen.

Verhoog uw productiviteit aanzienlijk en blijf een stap voor op uw concurrenten!