Verhoog je productiviteit met Tribe

Probeer 14 dagen gratis

360-graden overzicht van je relaties

Met Tribe hebben alle medewerkers een 360-graden overzicht van elke relatie. Start ieder contact vanuit één centraal overzicht en weet wat er speelt. Bewaar belangrijke documenten, notities, e-mailgesprekken en supporttickets van je relatie. Bespaar zo tijd en leg de beste basis voor sales en marketing.

360 graden klantbeeld

Altijd en overal toegang tot je contacten

Blijf onderweg verbonden op elk apparaat. Via laptop, mobiel of tablet; de schermgrootte doet er niet toe. Beheer je klantinformatie en weet dat je altijd voorbereid naar je volgende afspraak gaat.

Start direct 14 dagen gratis.
Altijd en overal toegang tot je contacten

Visualiseer je werk met dashboards

Met Tribe maak je in een handomdraai je eigen dashboards om overzicht te houden over je dagelijkse werk en de voortgang van je doelen. Blader door de bibliotheek met handige voor gedefinieerde widgets en andere hulpmiddelen om jouw ideale werkplek in te richten. Geef je bedrijf hiermee een flinke efficiëntie boost!

Visualiseer je werk met dashboards

Creëer ambassadeurs die je merk versterken

Maak van je klanten ambassadeurs. Een positieve klantervaring draagt bij aan de waarde die je klanten aan je toekennen. Je relatiebestand vormt de basis van je mond-tot-mond netwerk. Er liggen oneindig veel kansen voor het oprapen. Je zult zien dat er een sneeuwbal effect ontstaat zodra je hier actief mee aan de slag gaat.

Leads opvolgen en beheren

Update Tribe CRM zonder Outlook of Gmail te verlaten

Deze unieke werkwijze zorgt ervoor dat je jouw CRM omgeving integreert in je eigen Outlook account. Elke nieuwe e-mail of afspraak die jij wilt vastleggen in Tribe koppel je zonder je Outlook te verlaten.  Je kan zelfs een project starten en een offerte of factuur versturen. Je administratie bijhouden wordt met Tribe CRM een heel stuk eenvoudiger. Dat levert je direct tijdswinst op.

Sales funnel in je outlook

Onze klanten zijn onze grootste trots

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
CRM gebruikers
400+
Reviews van tevreden klanten

Wij bouwden wat jullie vroegen

Met Tribe CRM leveren we een gebruiksvriendelijk, intelligent en intuïtief alles-in-eén platvorm. Dit stelt KMO-professionals in staat in realtime samen te werken met hun teams, terwijl ze de vrijheid hebben standaardmodules met slechts een paar klikken aan te passen. Wat nog beter is, ze kunnen hun eigen modules creëren zonder ook maar één regel code te schrijven dankzij een unieke architectuur.

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

CRM team CRM team

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

Veel aspecten van de klantreis zijn voor KMO’s complexer of repetitiever geworden. Met betere processen en vooral de automatisering van manuele taken & workflows, kunt de efficiëntie van uw teams verhogen en tegelijkertijd een uitzonderlijke klantbeleving garanderen.

Verhoog uw productiviteit aanzienlijk en blijf een stap voor op uw concurrenten!