Verhoog je relevantie met Tribe CRM

Probeer 14 dagen gratis

Haal meer uit je relaties

Leg de basis voor een succesvolle marketing campagne door kenmerken toe te wijzen aan je relaties. Dan kun je je aanbod toespitsen op je doelgroep. Je verhoogt hiermee de relevantie van je boodschap. Wil je alle klanten in Antwerpen, alle directeuren of alle bezoekers van je evenement selecteren? Dat kan!

Haal meer uit je relaties

Creëer professionele campagnes in een handomdraai

Creëer e-mail marketing campagnes met de gebruiksvriendelijke editor. Maak professionele lay-outs en templates in eigen huisstijl voor je nieuwsbrieven en e-mails. Maak aangepaste berichten om relevante personen te bereiken. Je hebt geen aanvullende programma’s nodig.

Probeer nu gratis.
E-mail marketing campagne editor

E-mail marketing automation

Gebruik bijvoorbeeld e-mailberichten op basis van een trigger: door een handeling van een relatie, zoals een klik op een specifieke link of een informatie-aanvraag, wordt automatisch een vervolgmail gestuurd. Of stuur automatisch een verjaardags mail op basis van geboortedatum.

E-mail marketing automation

Marketing dashboard

Bekijk de resultaten van je campagnes in overzichtelijke rapportages. Krijg waardevolle inzichten over geopende e-mails, aantal keren dat er op een link is geklikt, wie zich heeft afgemeld, wie zich heeft ingeschreven voor je event. Blader door de bibliotheek waar je toegang hebt tot standaard widgets en je eigen aangepaste widgets om je ideale marketing dashboard in te richten.

Marketing dashboards

Meer leads vanaf je website

Haal eenvoudig meer leads binnen door Tribe CRM te koppelen aan je website. Iedere inschrijving via je website wordt direct een lead in je CRM systeem waarmee je direct aan de slag kunt. Richt je inschrijfformulieren zo in dat alle voor jou belangrijke data direct voor je beschikbaar is in CRM. Makkelijker kan haast niet.

Meer leads vanaf je website

Onze klanten zijn onze grootste trots

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Wij bouwden wat jullie vroegen

Met Tribe CRM leveren we een gebruiksvriendelijk, intelligent en intuïtief alles-in-eén platvorm. Dit stelt KMO-professionals in staat in realtime samen te werken met hun teams, terwijl ze de vrijheid hebben standaardmodules met slechts een paar klikken aan te passen. Wat nog beter is, ze kunnen hun eigen modules creëren zonder ook maar één regel code te schrijven dankzij een unieke architectuur.

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

CRM team CRM team

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

Veel aspecten van de klantreis zijn voor KMO’s complexer of repetitiever geworden. Met betere processen en vooral de automatisering van manuele taken & workflows, kunt de efficiëntie van uw teams verhogen en tegelijkertijd een uitzonderlijke klantbeleving garanderen.

Verhoog uw productiviteit aanzienlijk en blijf een stap voor op uw concurrenten!