Digitale werkbonnen plannen, ondertekenen en factureren

Probeer 14 dagen gratis

Effectieve samenwerking tussen binnen- en buitendienst

Tribe CRM zorgt voor het stroomlijnen van processen; van sales, tot planning, van uitvoering tot facturatie. Start een werkbon vanuit een offerte of een project. Je hoeft nooit meer te zoeken naar wat je kunt factureren, voltooide werkbonnen staan automatisch voor je klaar. Zet de werkbon in één klik om naar factuur. Voeg eventueel een toelichting of reiskosten toe, voor je de factuur verzendt.

Tribe CRM app

Er gaat nooit meer informatie verloren

Vind altijd de gemaakte afspraken en werkbonnen terug op de overzichtelijke tijdlijn van je klant. Bewaar belangrijke e-mailgesprekken en notities in een centraal klantdossier

Nu starten.
Er gaat nooit meer informatie verloren

Planning: in sync met je externe agenda

Synchroniseer de agenda’s van alle collega’s met de Tribe CRM zodat je inzicht hebt in elkaars planning.

Planning in sync met je externe agenda

Werkbon digitaal ondertekenen

De buitendienst voegt eventueel notities, uren en extra materialen toe op de werkbon. Vervolgens wordt de werkbon ter plekke digitaal ondertekend of doorgestuurd naar de klant om te ondertekenen.

Werkbonnen digitaal ondertekenen

Onze klanten zijn onze grootste trots

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Wij bouwden wat jullie vroegen

Met Tribe CRM leveren we een gebruiksvriendelijk, intelligent en intuïtief alles-in-eén platvorm. Dit stelt KMO-professionals in staat in realtime samen te werken met hun teams, terwijl ze de vrijheid hebben standaardmodules met slechts een paar klikken aan te passen. Wat nog beter is, ze kunnen hun eigen modules creëren zonder ook maar één regel code te schrijven dankzij een unieke architectuur.

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

CRM team CRM team

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

Veel aspecten van de klantreis zijn voor KMO’s complexer of repetitiever geworden. Met betere processen en vooral de automatisering van manuele taken & workflows, kunt de efficiëntie van uw teams verhogen en tegelijkertijd een uitzonderlijke klantbeleving garanderen.

Verhoog uw productiviteit aanzienlijk en blijf een stap voor op uw concurrenten!