Budgetten, kosten en planning

Probeer 14 dagen gratis

Grip op projecten en budgetten

Overzie elk moment van de dag de voortgang van je projecten in budget, tijd en kwaliteit. Zie waar projectonderdelen aandacht nodig hebben en stuur bij op het juiste moment. Tribe CRM is net zo flexibel als jij. Tribe houdt iedereen up-to-date en tegelijkertijd scherp op het werken naar hetzelfde doel.

Grip op projecten en budgetten

Tijdsplanning: houd elke deadline bij

Maak in één oogopslag duidelijk wat er gedaan moet worden, opgesplitst in mijlpalen en de maximale tijd dat het mag duren. Blijf automatisch op de hoogte van deadlines, zodat je het grotere plaatje nooit uit het oog verliest.

Probeer 14 dagen gratis.
Tijdsplanning houd elke deadline bij

Vind alles terug in één overzichtelijk projectdossier

Leg met een klik vast welke relaties er betrokken zijn bij elk project. Vind altijd je gemaakte afspraken terug en bewaar belangrijke documenten, e-mailgesprekken en notities van je klant. Met één centrale informatiebron ben je voorbereid en klantgericht.

Vind alles terug in één overzichtelijk projectdossier

Onze klanten zijn onze grootste trots

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Wij bouwden wat jullie vroegen

Met Tribe CRM leveren we een gebruiksvriendelijk, intelligent en intuïtief alles-in-eén platvorm. Dit stelt KMO-professionals in staat in realtime samen te werken met hun teams, terwijl ze de vrijheid hebben standaardmodules met slechts een paar klikken aan te passen. Wat nog beter is, ze kunnen hun eigen modules creëren zonder ook maar één regel code te schrijven dankzij een unieke architectuur.

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

CRM team CRM team

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

Veel aspecten van de klantreis zijn voor KMO’s complexer of repetitiever geworden. Met betere processen en vooral de automatisering van manuele taken & workflows, kunt de efficiëntie van uw teams verhogen en tegelijkertijd een uitzonderlijke klantbeleving garanderen.

Verhoog uw productiviteit aanzienlijk en blijf een stap voor op uw concurrenten!