Gebruik Workflow automations en ervaar de kracht!

Probeer 14 dagen gratis

Automatiseer routinewerk

Automatiseer het versturen van e-mails, bij een inkomende informatieaanvraag of support ticket. Bepaal wie een automatische taak toegewezen krijgt om deze support ticket op te volgen. Of voeg herinneringen toe voor vervaldatums of notificaties bij een wijziging. Zet automations in en bespaar veel tijd op handmatige taken. Je kan bijna alles automatiseren zonder dat er ook maar één regel code aan te pas komt!

Modules zelf aanpassen en maken

Zelf automations inrichten

Standaard biedt Tribe de meest voorkomende automations die je kunt gebruiken in jouw processen. Of maak eenvoudig zelf een automation voor jouw specifieke situatie.

Ontdek het zelf gratis.
Workflow Automation Icon

Onze klanten zijn onze grootste trots

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Wij bouwden wat jullie vroegen

Met Tribe CRM leveren we een gebruiksvriendelijk, intelligent en intuïtief alles-in-eén platvorm. Dit stelt KMO-professionals in staat in realtime samen te werken met hun teams, terwijl ze de vrijheid hebben standaardmodules met slechts een paar klikken aan te passen. Wat nog beter is, ze kunnen hun eigen modules creëren zonder ook maar één regel code te schrijven dankzij een unieke architectuur.

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

CRM team

Digitaliseer. Automatiseer. Integreer.

Veel aspecten van de klantreis zijn voor KMO’s complexer of repetitiever geworden. Met betere processen en vooral de automatisering van manuele taken & workflows, kunt de efficiëntie van uw teams verhogen en tegelijkertijd een uitzonderlijke klantbeleving garanderen.

Verhoog uw productiviteit aanzienlijk en blijf een stap voor op uw concurrenten!